Kuala Lumpur

Idag har vi varit i KLCC och sett The Twin Towers och slagit fast vid att vi ska adrigmeradrickawiskey.


Salt eller sås?

Gårdagen förde värkligen med sig några guldklimpar.
Första dagen i Kuala Lumpur och Magdas födelsedag. Gratis tårta på vandrarhemmet där det står happy birthday på. Sen åt vi "lunch" vid 15, blev fisch and chips för båda vi fick tre såser var men det fanna inget salt så långt ögat kunde nå så jag frågde vår servitris om vi kunde få salt.
Så gott har jag inte skrattat på länge. Han förstod verkligen inte vad salt var och sa saus istället. Vi sa salt om och om igen men har sa bara sås. Han gick sen iväg för att fråga någon annan vad salt var för nått. Då kom en annan som nu skulle hjälpa oss med saltet men då börja samma konversationed salt - saus. Vi fick dock tillslut saltet våran servitris googlade väll eller nått men roligt var det. Kanske inte låter så kul men jag grät till och med och det är väldigt ovanligt.
Sen så åt vi middag vid 23. Hade typ ångest över att jag gjort av med så mycket pengar och skulle snåla med maten. Gick och tvättade händerna och när jag kom tillbaka så sa Magda att de i bordet brevid skulle betala för våran dricka hela kvällen. Vi fick sitta vid deras bord också. De var tre männ från Ukraina som prata Rysska och Ulrainska men inte ett ord Engelska men ändå så skulle de ha oss till bordet och han breved mej skulle ställa massa frågor. Han var verkligen sämst och när man fråga de andra något så refererade de typ till han för han var den som "kunde" engelska... Iaf så satt vi där och åt medans de prata rysska aen efter ett tag fann någon av den två rysska tjejer från Sibirien! De kunde heller inte ett ord engelska. HUR KLARAR DE AV ATT RESA UNTAN ATT PRATA ENGELSKA!!!
Någon som vi är förundrad över. De drack iaf en massa wiskey och slulle ha oss att dricka. Skit äckligt. Sen fick vi en massa annat också plus blommor. Skulle betala våran mat men de hade de redan payat för. De beställde också dricka även fast stället var stäng. Sen kom vår servitör och satte sig med oss han hade köppt massa äckel vin i nån affär. Tjejerna var verkligen ryssar ingen tvekan om saken men de var ganska kul. När vi tillslut skulle åka taxi hem så betala de för den också.... Spenderade pengar 0.


Malaysia

Phnom Penh och Kuala Lumpur imorgon!
4 nätter i huvudstaden sen blir det London och min älskling för hela slanten:)

Sihanoukville

Är typ fortfarande i chock efter jag gjorde hårborttagning med tråd under armarna. PAIN! Aldrig mer. Gjort de på benen och ögonbrynen så nu får det räcka. Igår var det bakis dag så de bara small om det. Såg hela första säsongen av Game Of Thrones!! + att vi såg klart första säsongen av Once Upon A Time!
Hemskt jag vet vi är på semester men de är så bra. Sen så orka vi inte gå ut.
Idag ligger vi på Otres Beach och gör ett sista försök att få någon färg innan vi drar till kallare brädd grader. Här är jag fortfarande en blek 16 åring enligt asiaterna.

Angkor














Dåliga bilder men bättre kommer sen är ju bara kamerabilder:)

Mar. 04, 2013




Bra där





Ta hand om dej!


Kambodja

Thats rigth, imorgon eller inatt aker vi harifra till Kambodja,
Phnom Penh. Planet gar 0720 pa morgonen men vi som alltid vill vara i tid tanker fara 3-4h fore. Alltsa 3-4 pa morgonen, da tankte vi att det int skulle lonas att ta en natt till sa vi ar uppe ist. Koppt Once Upon A Time pa dvd i Cebu sa vi ska vall se de pa datorn om de nu funka dvs.
Ska bli spannande att fara dit vet nastan ingenting om detta land, vi hade inte ens tankt fara dit utan horde av alla att vi borde aka sa nu gor vi det. Vi ska i alla fall till Ankor Wat utanfor Siem Reap annars sa vet vi inte, stranden vill vi till!

1 Mars 2013


Singapore!

Andra dagen i Singapore. Igar var vid, vid Marina Bay och sag fantastiska byggnader medans vi akte Singapore Flyer, den hogsta pariserhjulet i varlden. Sen for vi tillbaka till vart vandrarhem och traffa argentinarna, Nick och Tincho som vi traffade i Boracay. Sen for vi pa Nigth Safari, var vall inte sa spec, men fick se manga djur jag aldrig sett tidigare och det var som inga sangsel och man fick ga runt i parken, ganska coolt. Sen tillbaka till Green Kiwi och sova.
 
Idag har vi varit hela dagen pa Universal Studios pa Sentosa on. Det var intressant, en annan kille som vi ocksa traffa i Bora, fran Ryssland, Alex foljde ocksa med. Det var haftigt vissa saker men det var manga berg och dal banor som vi akte och jag ar inte sa stort fan. Det kan vara rkit roligt men jag mar sa illa!! Brukar klara berg och dalare men inte idag. Sen sa ar ingen sa rolig som Balder sa jag vart inte sa impad. Men klart jag tycker alla ska fara hit om man ar i Singapore eftersom jag vet de flasta gillar nojesparker + att den har var mer spacad men jag far nog inte dit igen.

RSS 2.0