Khosan Road

Det är där vi bor och kommer nog att bo kvar tills vi far, det är nice här men farligt för det är marknad på hela gatan så man får akta sig så man inte shoppar hela dagarna men det går ganska bra. På kvällarna är det live musik på en del barer så just nu får vi gratis undethållning på rummet.
Idag har vi inte gjort någonting, jo vi for till vemanek mansion och vände hade inte ordentliga kläder, ska dit imorgon ist.
Annars har vi bara tagit de lungt och pratat med katterna vi träffat. Alla katter har typ avklipta svansar, typ toppen borta?
Har också köpt läder väskor de är skit fina skulle lägga upp bilder men de funka inte så tänk bara på snygga skinn väskor så ser du våra:).

Nu ska vi sova igen, inte gjort så mycket annat idag. Gonatt bär hatt:)

Jan. 26, 2013




Grand Palace, Emerald Buddha & Wat Pho

Idag har vi varit riktiga turister och besökt Grand Palace med smaragd Buddhan och Wat Pho. Turister var vi i och för sig igår då vi besökte Wat Suthat, The Great Swing och Wat Saket, Golden Mount och i förrgår då det blev Wat Traimit med guld Buddhan och Wat Chakrawar ett munk tempel men vi såg inte så myk.

De är verkliger spacade tempel otroligt detaljerat med guld och glitter. Dock blir det inte så speciellt alltid eftersom allt ser likadant ut men på en del ställen har de verliger sattsat på utsmykningen.

Sen så är det otroligt varmt och man får inte visa benen och axlarna på tempel så gissa om man svettat. Saknar kylan!

Så var dem bara två.


En galleria som var dyr och väldigt hajpad.

Har sagt hejdå till sandra och therese och imorgon far fanny också... känns jätte tråkigt om jag ska vara ärlig men nu blir det jag och magda mot världen.

Jan. 21, 2013



Du har mitt hjärta<3

One Night In Bangkok










Koh Tao


Bangkok

Jag och Fanny sitter nu på ett hotell nära Bangkoks flygplats och väntar på en taxi som ska ta oss till staden och vårat nya ställe. Spännande att utforska staden ikv sen kommer våra vänner också:)

Dykarcertifikat:)

Idag har vi klarat Open Wather dykarcertifikar vilket betydet att vi får gå ner till 18m:)

Dyk 1&2



Idag har vi dykt i havet för första gången, vi var nere vid 12m. Första dyket hade jag jätte svårt att tryckutjämna men gick bättre andra gången dock så blev jag yr efter andra, där vat det mer strömt och så hade jag problem med masken som läkte in vatten hela tiden. Men det var häftigt! Bra sikt också 20m idag.
Vi har gjort och klarat provet idag så ingen mer teori. Imorgon är det också två dyk men då ska vi till 18m. Sen är vi klara och har Open Whater Divingcertifikat:)

Jan. 15, 2013



Träffade en kompis igår.

Jan. 15, 2013


Gillar deras el ledningar



Dom är fina...

Jan. 15, 2013



Tycker så synd im djuren som gåe omkring här, der skär verkligen i hjärat. Speciellt den här bamse. Han är verkligen risig och går runt hela dagara på samma område och lägger sig på olika ställen. Gav han lite korv idag och han tig den knappt. Han har så olykliga ögon det gör ont.

Dykning

Vi bafinner oss på Koh Tao. På Ban's Diving Resort med Therese och Sandra. Kursen tar 4a dagar och vi har redan klarat av 2.
Dykarcertifikatet kostar ca 2000kr och då ingår rum i 4a nätter. Men det var fläkt och vi vill ha ac så vi får betala lite mer. Rummet var jätte fint vid första annblick mem det har lite skavnker som att imorse så gick vårt handfat sönder! Så nu har vi ett stort hål i sinken. Ska nog få byta rum imorgon.

Men nog om det, det är verkligen vackert här men det är många katter och hundar som springer omkring... Har dykt i poolen idag, det var intressant imorgon blir det upp tidigt och dyka i havet till 12m.
Vi går en svenska dykarkurs vilket är skönt, en ledare Ida och en annan som hjälper Julia och sen två killar sol dyker med oss Alex och Hektor.

Det är dåligt med wifi här så vet inte om jag kan uppdatera så mycket. Får se, hoppas allt är bra i Sverige här är det awesome:)

Koh Samui

Idag lämnar vi Phuket för öarna Koh Samui, Koh Tao och Koh Pangang. Klockan är nu snart 8 och vi kommer inte vara framme fören 15 så resan blir på 7h med mini buss och färja.:)

Bilder
















Karon Beach



Idag har vi flyttat från Phuket Town till Karon Beach. Det känns mycket bättre. Vi fann ett hotell som var billigt men vi valde att vara ännu mer snåla och valde med bara fläkt. Det lär vi nog ångra inatt. Det är sjukt varmt här, har varit de hela dagen.
Vi hade en myk hjälpsam chaufför från stan som skjutsade oss runt för en billig peng. Han gav oss också sitt vesitkort och sa att vi skulle ringa om vi ville ha skjuts.

Det är typ bara svenskar här. Svenska flaggor överrallt också. Alla förstår också att vi är från Sverige.

Ska på Elephant Trekking imorgon med apor och vattenfall ska bli spännamde:)

Varm här.

Men jag har inte brännt mej än. Även fast jag solat. Prövade på thai massage idag, vart inte så impomerad. Tror Swedish massage är bättre (kan köpa det på några ställen) vad nog det är.
Testade också sånna där fiskar som äter på fötterna, der var väldigt obehagligt. Men nu har man prövat det. Imorgon blir det till Phuket Town:)

Snart bär det av!!!

 
Skrik och Panik det är ungefär så jag känner mej!
Kan följa mej på den här bloggen kanske, om jag nu orkar uppdatera dvs;) Ha de bra i kalla Sverige så ska jag ha det bra i varma Asien!:)
 

RSS 2.0